Witam. Przez przypadek trafiłem na to forum i postanowiłem się więcej dowiedzieć na temat paradontozy. Czy są jakieś sposoby na pozbycie się jej? Powiedzcie mi proszę coś więcej
Odpowiedz:
Gabinety
Forum
Hmm... niestety nie pomogę, bo wyiksowało adres strony. Czyli jednak nie można zamieszczać adresów :) Jeszcze tylko raz spróbuję w okrojony sposób:
xxxtop
Pozdrawiam...(więcej)
Proszę przeczytać dokładnie książkę
Józefa Słoneckiego Pt Zdrowie na własne życzenie
oraz mikstura oczyszczająca przeciw chorobom XXI wieku. Adres internetowy xxxłone i zdecydować
czy ...(więcej)
pije piwo palę cienkie papierosy , chodziłam do wielu stomatologów ...jeden z nich powiedział mi szczerą prawdę ; jeszcze nikt nie wynalazł na świecie leku na paradontoze.......(więcej)
mam taki problem jakieś pół roku temu bolało mnie dziąsło przy ostatnim zebie na dole, poszłam do lekarza powiedziała ze to stan zapalny podobny do paradontozy przepisała masc, i tyle, no i n...(więcej)
leczę paradontozę już 31 lat- dotąd mialam 30 zebów, 5 lat temu wykonano szynowania górnego łuku - co ustabilizowalo chwiejącą się 1 lewą. Po 5 latach - nastąpił zanik kości, taki, że ...(więcej)
Hej! Mam taki problem niedawno okazało się, że mam paradontozę. Wcześniej chorowałam na grzybicę jamy ustnej. Znalazłam na stronie grzybica.waw.pl informacje o grzybicy i stosowałam się do r...(więcej)
Lekarz dał mi chyba wyrok stwierdził paradontozę, ja tego nie odziedziczyłam bo nikt w rodzinie tego nie miał i ogólnie dbam o zęby. A wiec jaka może być tego przyczyna?...(więcej)
Witam. Przez przypadek trafiłem na to forum i postanowiłem się więcej dowiedzieć na temat paradontozy. Czy są jakieś sposoby na pozbycie się jej? Powiedzcie mi proszę coś więcej...(więcej)
Jak widać nikt nie udzielił odpowiedzi na stawiane tu pytania . Z mojego diswiadczenia moge powiedziec że jedynie dbałość o zęby od małego jest receptą na tę przypadłośc . A konkretnie :
...(więcej)