| Tytuł: | Paradontoza-jak leczyc |
| Autor: | dorota 25.5.2010, 15:02 |
| Witam mam pytanie w jaki sposob leczy sie paradontoze. Objawami jest obsowanie sie dziasel itp. | |
| Tytuł: | |
| Autor: | klara 26.5.2010, 10:38 |
| Ja też choruję na paradontozę, stosowałam już wiele past: AJONA, PARADONTAX, LACALUT ACTIV i nic nie pomaga. Czytałam, że dobry jest koenzym Q - 10 | |
| Tytuł: | Paradontoza-jak ja leczyc |
| Autor: | ela 20.9.2010, 20:33 |
| czy ta choroba jest zarazliwa | |
| Autor: | Karola 5.11.2010, 21:17 |
| Może to nie będzie na temat ale mam 14 lat i mam paradontozę dziś się o niej dowiedziałam nie wiem co mam na ten temat myśleć, ogólnie dam o swoja jamę ustną, a jednak mam taką jak kobieta dobrze po 35 roku życia. Dziąsła mi krwawią od dawna, leczyłam się u ortodonty prze 3 lata i nic mi nie mówił o tym, że coś mam z dziąsłami. Przerwałam leczenie. Po roku rodzice zadecydowali, żeby odnowić moje leczenie już u innego ortodonty i na dzień dobry mi powiedział, że jest w szoku, ze tak młoda dziewczyna jest już tak chora... Moje leczenie kosztuję dużo, stać nas, ale ja nie chcę żeby rodzice musieli na mnie tyle pieniędzy wydawać... mam jeszcze wadę zgryzu będę nosić aparat, który również pomoże mi z ta paradontozą, ale boję się tego wszystkiego. | |
| Autor: | xxx 24.3.2011, 23:47 |
| Kurde ja mam 17 lat i tez bałem się dentysty ( własna głupota ) Boje sie że mam Paradontoze bo objawy co mówicie mam podobne czyli kamień na zębach tylnich w sumie mało ale jest .. ogólnie jak mam tą paradontoze i nieuda jej się zatrzymać to za ile lat bd mi wypadały zęby?? | |
| Autor: | uś 9.7.2011, 13:36 |
| hej.. moj chlopak ma podobne objawy o ktorych tu piszecie.. i mam pytanie czy ja moge sie jakos od niego zarazic paradontoza ? np poprzez calowanie ?? | |
| Autor: | Maryla 3.8.2011, 18:57 |
| Proszę przeczytać dokładnie książkę Józefa Słoneckiego Pt Zdrowie na własne życzenie oraz mikstura oczyszczająca przeciw chorobom XXI wieku. Adres internetowy xxxłone i zdecydować czy naturalnym, ale długotrwałym procesem da się odwrócić proces chorobowy, Mnie pomaga już od sześciu lat. | |